O româncă de 53 de ani a încercat să-și ia viața în Italia

Doi carabinieri au salvat viața unei românce de 53 de ani rezidentă în localitatea Novi Ligure, provincia Alessandria din regiunea Piemonte, după ce aceasta a încercat să se arunce pe fereastra de la baie, în locuința sa.

Conform celor relatate de RadioGold.it , carabinierii au fost chemați la locuința sa chiar de femeia româncă în seara zilei de marți, 19 martie 2019, aceasta motivând apelul făcut de faptul că a fost bătută de concubinul său.

Odată ajunși la locuința femeii, unde aceasta locuiește cu concubinul său și cu fiul său în vârstă de 12 ani, cei doi militari au observat că femeia se afla sub influența alcoolului și era foarte agresivă, iar declarația sa despre violențele concubinului nu părea reală, deși între ea și bărbat ar fi avut loc, totuși, o ceartă.

Carabinierii au încercat în zadar să o calmeze, femeia s-a îndepărtat din senin de ei fără nicio explicație și s-a îndreptat în viteză spre ușa de la baie.

 Bănuind intenția sa de a-și face rău, cei doi militari au fugit după femeie și au reușit să o prindă de picioare imediat după ce aceasta a deschis fereastra la baie și a făcut un mic salt pentru a se arunca în gol.
Reușind cu greu apoi să o ducă în camera sa, au chemat o ambulanță la fața locului, iar femeia a fost transportată la spitalul din localitate unde a fost internată pentru un tratament medical obligatoriu.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri