Home Români de pretutindeni O româncă din Italia a cedat la numai 30 de ani. A...

O româncă din Italia a cedat la numai 30 de ani. A băut clor în tentativa de a își pune capăt zilelor

O româncă de 30 de ani a încercatsă-și pună capăt zilelor în noaptea de luni spre marți după ce a avut câteva certuri puternice cu partenerul său de viață. Românca care locuiește în localitatea Porto Sant’Elpidio a luat medicamente antidepresive și a băut chiat clor a relatat publicația online Il Resto del Carlino.

Norocul româncei a fost că a fost găsită la timp de un prieten care a sunat imediat la ambulanță și astfel i-a salvat viața româncei. Din cele precizate de jurnaliștii italieni femeia a fost găsită în stare gravă de prietenul său, avân spume și sânge la gură dar intervenția rapidă a medicilor a ăcut ca aceasta să fie salvată.

Românca este internată acum la spitalul din localitatea Fermo și se află în afara oricărui pericol.

Vrei să lucrezi în Olanda vara asta sau chiar mai mult? Locuri de muncă pentru români cu plecări imediate. Salarii între 8,5 și 10,5 euro pe oră.Fără comisioane

Din păcate weekendul trecut a fost plin de evenimente tragice pentru români în Italia

Un accident în care o româncă de 25 de ani și-a pierdut viața a avut loc în acest weekend, în ziua de sâmbătă 1 iulie, în localitatea Palosco din provincia Bergamo.

Conform Bergamo News tânără româncă se afla în jurul orei de 4 dimineața pe marginea străzii în momentul în care a fost lovită de o mașină Renault a cărui șofer italian a pierdut controlul. Mașina a lovit-o în plin pe româncă și apoi s-a izbit violent de un alt autoturism, marca BMW.

Din păcate, românca în vârstă de 25 de ani nu a avut nici o șansă și a murit pe loc, medicii sosiți la fața locului constatând decesul acesteia. Italianul care se afla la volanul autoturismului care a lovit-o pe româncă a fost reținut de forțele de ordine după ce s-a constat că avea o alcolemie care depășea de mai bine de 3 ori pragul legal.

Trupul româncei, care are inițialele M.M.R.,   a fost depus la morga Papa Giovanni XXIII din Bergamo, iar poliția a deschis un dosar penal pentru omor din culpă în cazul italianului care a ucis-o.

Un alt român a murit în Italia vineri, fiind prins între fiarele contorsionate ale unui dric 

Un alt accident teribil a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea Mezzogoro din Italia, accident în care a fost implicată o mașină funerară condusă de un român de 30 de ani, a relatat presa italiană.

Totul s-a petrecut ieri în jurul orei 11.45 atunci când pe șoseaua Viale della Rinascita o mașină condusă de o studentă din Italia, cu vârsta de 19 ani, s-a ciocnit cu o mașină funerară (mașină care aparține unei firme care se ocupă de repatrierea românilor decedați în Italia)  cu numere românești, condusă de un român de 30 de ani.

Ciocnirea celor două mașini a fost atât de violentă încât a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare, ambii conducători auto fiind prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor. Pentru șoferul român de 30 de ani pompierii italieni au făcut eforturi deosebite deoarece atât starea de sănătate cât și poziția acestuia între fiarele dricului, le-au făcut sarcina extrem de grea, au relatat jurnaliștii italieni.

Românul de 30 de ani se numește Ovidiu Szatmari și extragerea acestuia dintre resturile mașinii a durat nu mai puțin de două ore. În timp ce studenta de 19 ani a fost transferată cu un elicopter al echipajelor de urgență la spitalul din Cesena, românul a ajuns, tot cu un elicopter,  la spitalul Maggiore din Bologna.

Din păcate atât studenta cât și românul sunt foarte grav răniți, în privința lui Ovidiu Szatmari medicii având un pronostic extrem de rezervat în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Vezi aici fotografii de la locul accidentului.

Exit mobile version