O româncă din Marea Britanie și-a ucis nepoțelul de 5 anișori. Avea grijă de băiat în timp ce părinții lui lucrau

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 49 de ani, este acuzată în Marea Britanie că și-a omorât nepoțelul în vârstă de numai 5 anișori. Elena Anghel a fost reținută după ce nepoțelul ei, David-Mario Lazăr, a fost găsit pe data de 25 ianuarie cu răni grave pe Plop Road, în Earlsdon, Coventry (West Midlands). În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, copilul a fost declarat mort la fața locului, iar autopsia a confirmat faptul că acesta a decedat în urma unei plăgi înjunghiate.

Bunica lui Mario a fost arestată sub acuzația de crimă. Ea avea grijă de băiat în timp ce părinții lui lucrau, au spus vecinii.

Un prieten apropiat al familiei a confirmat pentru cotidianul The Sun: „Bunica a fost arestată. Mama era la serviciu când s-a întâmplat, la fel și soțul ei. Ea a fost ultima persoană care l-a văzut pe băiat.”

Autopsia a confirmat că micuțul Mario a murit din cauza rănilor înjunghiate. Părinții săi, devastați de durere, au spus într-o declarație: „Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu de când se trezea, până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este totul pentru inimile noastre, toată dragostea noastră, este totul pentru amândoi.”

Cu inima zdrobită, alt membru al familiei a declarat pentru The Sun: „Mario a fost un băiat foarte fericit. Cel mai fericit băiat pe care l-am văzut vreodată în viața mea. Nu a avut nicio problemă, niciodată. Era un băiat atât de bun. Îi plăcea să meargă la școală, să învețe și să-și dezvolte abilități, să vorbească despre colegii săi de la școală. Era un copil genial. Părinții lui sunt devastați.”

Martorii spun că în jurul orei 17:20 au văzut o femeie fugind către un magazin din apropiere, strigând: „Poliția, poliția! Copilul meu, copilul meu!”

Managerii magazinului ar fi sunat la 999. O vecină care își plimba câinele a spus, de asemenea, că a auzit „țipete” și „strigăte”, înainte ca poliția să ajungă la fața locului.

Serviciile de urgență au fost chemate pe Poplar Road din Earlsdon cu puțin timp înainte de ora 18:00. Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands a declarat: „La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii de la poliție.

Personalul ambulanței a început imediat procedurile de resuscitare dar, din păcate, în ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului.”Inspectorul Ronan Tyrer, de la Poliția Coventry, a declarat: „Ancheta noastră continuă cu privire la moartea extrem de tristă a lui David-Mario. Ofițerii noștri specializați îi susțin părinții și nu putem înțelege durerea pe care aceștia cu siguranță o simt. Gândurile noastre sunt alături de ei.  Școala primară Hearsall, unde Mario era elev, a fost informată și oferă sprijin elevilor și părinților afectați de tragicul eveniment. Comunitatea este șocată și întristată de moartea acestui băiețel. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele de socializare sau să distribuie postări care, în cele din urmă, ar putea spori suferința familiei.”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,151FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri