O româncă lucrătoare în curățenie la metroul din Londra a vrut să își otrăvească șefa bulgăroaică. I-a pus lichid de curățat în cafea

O româncă lucrătoare în curățenie la metroul din Londra a pus lichid de curățat în cafeaua șefei din Bulgaria, din răzbunare tramsite BBC.

Aurora Iacomi, în vârstă de 32 de ani, a susținut că i-a turnat lichidul periculos în cana supraveghetoarei Angelinei Raychinova pentru că a vrut să îi facă o farsă.Însă anchetatorul a declarat în fața Curții Coroanei din Londra că farsa a fost de fapt o răzbunare. Iacomi, de la Redbridge, a primit o pedeapsă de 10 luni pentru administrarea unei substanțe nocive.

Pe 22 aprilie, Raychinova s-a apropiat de Iacomi și „i-a umilit-o în fața tuturor celorlalți”.

„Când s-a întors, a luat o înghițitură din cana de cafea, a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

Raychinova „mirosea a lichid de curățat”, a spus procurorul Allman. Ulterior s-a dovedit că era Graffi Green – un „lichid de curățare pentru îndepărtarea graffitti”.

Camera de supraveghere a înregistrat-o pe Iacomi „ținând o sticlă de plastic și mutând-o spre locul în care se afla cana de cafea”.Judecătorul a declarat că este „clar” că Iacomi s-a simțit „tratată nedrept” de către victima ei și că a avut resentimente.

Acțiunile ei au fost „premeditate” și a intenționat să provoace „rău”, a spus el.Judecătorul a subliniat că Iacomi „nu știa nivelul de risc” la care ea o expunea pe Raychinova.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri