O româncă salvator ISU are nevoie să fie salvată. Apel sfâșietor pentru Mihaela, pompier și mama unui băiețel de doi ani

Mihaela Negrea, o tânără de 26 de ani din marea familie de salvatori ISU are nevoie de ajutor după ce, în urmă cu doi ani, medicii i-au pus un diagnostic înfiorător pentru oricine: tromboză venoasă profundă, tromboembolism pulmonar și sindrom May-Thurner, transmite Observator TV.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia Mihaelei, care abia dăduse naștere fiului ei. De atunci și până acum, Mihaela a suferit mai multe intervenții chirurgicale la piciorul stâng și la abdomen pentru îndepărtarea cheagurilor de sânge.

Pericolul este extrem

”Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, zilele trecute colega noastră a plecat în Turcia, fiind consultata într-un spital din Istanbul. Computerul tomograf pe care l-a efectuat a arătat faptul că trebuie operată de urgență pentru că la piciorul stâng are cheaguri de sânge, care i-ar putea fi fatale. Mai mult de atât și piciorul drept îi este afectat. Pericolul este extrem de mare pentru că aceste cheaguri pot ajunge la organe vitale, cum ar fi creierul sau plămânii”, precizează colegii tinerei de la ISU Giurgiu.

Medicul specialist i-a recomandat să se interneze imediat, însă din lipsa banilor necesari intervenției, nu a putut face acest lucru.

Mihaela are nevoie de 22.000 de euro

”Este o sumă destul de mare, ce trebuie strânsă în cel mai scurt timp! Împreună, printr-un gest simplu, o putem ajuta să treacă peste această perioadă grea”, este apelul făcut de reprezentanții ISU Giurgiu pe care îl puteți vedea mai jos.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri