O româncă şi-a vândut nepoţelul unui cioban, pe o capră şi câţiva bănuţi

Caz revoltător în Bacău, acolo unde un băieţel de 13 ani ar fi fost dat de bunica lui unui cioban din Vaslui, în schimbul unei capre şi a unei sume de bani. 

Poliţiştii băcăuani au fost sesizaţi în 12 decembrie, prin apel la 112, că un băiat de 13 ani din comuna Motoşeni, aflat în plasament familial la bunica lui, a dispărut de acasă. Alarma a fost dată chiar de bunica puştiului, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a făcut reclamaţia.

După ce au audiat-o pe femeie, oamenii legii au aflat că minorul “dispărut” fusese dat chiar de ea unui un cioban din comuna Coroieşti, judeţul Vaslui, pentru a munci.

Poliţiştii din Bacău, împreună cu cei de la Secţia 3 Poliţie Ruralã Bârlad l-au gãsit pe puşti la stâna ciobanului, unde muncea pe brânci.

Mai mult, scrie publicaţia vremeanoua.ro, băiatul era murdar şi băut.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că bunica din Motoşeni i l-a dat pe băiat la muncã la stână, în schimbul unei capre şi a unei sume de bani.

Cum femeia i-a mai cerut acestuia bani pentru copil, iar el a refuzat să-i mai dea, bunica a sunat la 112 şi a anunţat că băiatul a dispărut.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri