O româncă ucisă într-un cumplit accident. Andreea avea 32 de ani

Cumplitul accident din Lunca Corbului, de vineri 24 ianuarie,  în care o tânără de 32 de ani a a murit, iar alte 3 persoane au fost rănite a adus multe lacrimi în familia îndurerată a fetei, transmite Observator.

Andreea, tânăra care s-a stins în accident, era fiica unui viceprimar din Olt. Ea urma să vină acasă cu microbuzul, însă a hotărât să petreacă mai mult timp cu iubitul său şi să se întoarcă în comuna natală cu maşina lui. Neatenţia însă a provocat o tragedie.

Calmă, ambiţioasă şi o mare luptătoare. Aşa o descriu toţi apropiaţii pe Andreea, tânăra care la doar 32 de ani s-a stins în cumplitul accident din Lunca Corbului. Andreea terminase Facultatea de Ştiinţe Juridice în Piteşti şi se angajase de câţiva ani acolo. Ieri trebuia să se întoarcă în comuna natală din Olt cu microbuzul, însă în ultimul ceas, a hotărât să meargă cu maşina iubitului său în vârstă de 37 de ani. De aici şi până la tragedie nu au mai fost decât câteva momente.

Trebuia să vină cu microbuzul acasă, e o cursă Piteşti-Poboru. Ce s-a întâmplat între timp, taică-su o aştepta la microbuz. Ce s-a întâmplat, nu ştiu…băiatul, s-au înţeles că o aduce el acasă cu maşina şi… A adus-o“, a explicat Iulian Bărăscu, primar Poboru, Olt.

Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de alte două autoturisme şi de un tir încărcat cu deşeuri. El a scăpat cu câteva zgârieturi. Ea, însă, a murit înainte de a mai fi transportată la spital cu elicopterul Smurd.

Era o fată foarte cuminte, domoală, învăţa bine, a avut mici probleme de sănătate. Parintii s-au zbătut de când era mică. Ea era un copil extraordinar şi părinţii erau foarte mândri de ea“, ne-a spus Maria Ionescu, fosta profesoară a fetei.

Tânăra care s-a stins într-un mod mult prea cumplit nu a avut parte de o viaţă uşoară. Plimbată printre spitale de când era copil, fata se întorcea acasă cu zâmbetul pe buze, pentru că urma să-şi rezolve definitiv problemele de sănătate care îi afectaseră ochii şi care au chinuit-o toată viaţa.

Era programată luni, marţi, la un spital în Bucureşti, la o intervenţie chirurgicală. Şi trebuia să vină acasă ieri să facă bagajul şi….a venit definitiv. Ea a avut o copilărie mai specială, să zic aşa, n-a fost ca alţi copii, a avut o problemă de sănătate la faţă, operaţii pete operaţii estetice“, ne-a mai spus edilul.

Acum toţi apropiaţii o plâng şi se pregătesc de înmormântare. Vezi mai jos o imagine de la locul cumpitului accident:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri