O șoferiță din Botoșani prinsă moartă de beată la volan. Avea 2,25 mg/litru alcool pur în aerul expirat

O șoferiță a fost surprinsă de oamenii legii beată la volan astfel că a ajuns în fața instanței pentru a depune mărturie cu privire la cele întâmplate.

După ce a consumat mai multe pahare femeia s-a urcat la volan, însă spre ghinionul ei a fost prinsă de polițiști pe raza satului Rădeni din comuna Frumușica. A fost testată alcooscopic, rezultatul fiind de 2,25 mg/litru alcool pur în aerul expirat. O alcoolemie uriașă, apropiată de comă.

Se întâmpla în noiembrie 2018, iar după o anchetă derulată ea a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea unei infracțiuni de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Astăzi, 7 ianuarie 2020, a fost prezentă în fața instanței de la Judecătoria Botoșani pentru a da declarație. I s-a adus la cunoștință fapta pentru care a fost trimisă în judecată, femeia recunoscând totul. În consecință, a solicitat să fie judecată în baza procedurii simplificate beneficiind astfel de o reducere a pedepsei.

Femeia care în prezent lucrează în Timișoara i-a spus judecătorului că a fost la o petrecere de familie iar la un moment dat a trebuit să-și ducă mama acasă pentru a-și lua pastilele întrucât se simțea foarte rău. Nu a găsit pe altcineva ca atare a riscat și s-a urcat ea însăși la volan chiar dacă consumase băuturi alcoolice.

A precizat că regretă ce s-a întâmplat și că este de acord să presteze o muncă neplătită în folosul comunității. Șoferița a afirmat în fața instanței că are permis de 20 de ani.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri