O tânără româncă, medic veterinar, s-a aruncat de la etaj. Ioana avea 29 de ani

Ioana avea doar 29 de ani, era medic veternar și și-a găsit sfârșitul după ce s-ar fi aruncat de la etaj. În ce împrejurimi s-a întâmplat totul și care este povestea tinerei?

Ioana Țîrlea a fost găsită moartă, complet dezbrăcată, în fața unui bloc din București. Fara avea 29 de ani, era medic veterinar și locuia în chirie în blocul unde a fost găsită fără suflare, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6, vineri, 25 octombrie. Locuința acesteia se afla în zona Vitan-Bârzești din București, informează libertatea.

Tânăra suferea de depresie din cauza faptului că nu-și putea găsi un loc de muncă. Potrivt informațiilor de pe rețelele de socializare ale sale, se pare că ultimul job al său a fost în luna ianuarie. Polițiștii au constatat că tânăra era singură în apartament, iubitul său fiind plecat de acasă. Oamenii legii au găsit ușa locuinței încuiată cu yala, din interior.

Cadavrul fetei a fost descoperit în cursul serii de vineri, în fața blocului aflat în sectorul 4 al Bucureștriului. Primele informații arătau că ea ar ficăzut de la etajul imobilului. Sursele medicale au susținut că în momentul resuscitării victima mirosea a alcool. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze: o crimă, sinucidere sau un accident. Întrebați despre tragicul eveniment, vecinii au răspuns că nu au cunoscut-o, dar mai degrabă indică o sinucidere, dat fiind faptul că balustradele sunt destul de înalte pentru a cădea pur și simplu.

. „Nici să aluneci pe balcon nu se poate, balustradele sunt destul de înalte, nu ai cum…”, spune un locatar. „Nu s-a aruncat…nu crede nimeni că s-a aruncat ea”, a declarat un alt vecin. Subiniem că în momentul în care echipajele de salvare au venit la fața locului, fata se afla în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să o resusciteze preț de o oră, dar nu s-a mai putut face nimic. Conform unor surse din anchetă, ea ar mai fi avut o tentativă de sinucidere în trecut. Din păcate pentru cei care au iubit-o, nu a lăsat niciun bilet de adio.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri