Panică la Botoșani. Un bărbat de 36 de ani și-a luat fetița ostatecă și a amenințat că se va sinucide. Video

Scene cutremurătoare s-au petrecut sâmbătă, 8 mai, la Botoșani, unde un bărbat s-a baricadat în casă cu fetița lui de trei ani și jumătate și a amenințat că se va sinucide.

Scandalul ar fi pornit după ce bărbatul de 36 de ani, care locuiește împreună cu soția, fiica lor și soacra într-un apartament din Botoșani, a venit acasă după o noapte petrecută prin baruri și săli de jocuri de noroc.

Bărbatul s-a baricadat în casă cu fetița lui de trei ani

La un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuţit cu care ameninţa că îşi va pune capăt zilelor și și-a dat afară soacra și soția din apartament. Cea din urmă a sunat speriată la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a împiedica o tragedie.

Într-unul dintre primele echipaje de poliție ajunse la fața locului s-a aflat și polițista Iulia Froicu, care l-a convins pe bărbat să-și elibereze fetița. Pentru că apartamentul se afla la parterul blocului, bărbatul a scos copilul pe geam și i l-a înmânat polițistei.

„Când am ajuns la faţa locului bărbatul avea un cuţit în mână. Am sesizat şi plânsetele fetiţei, ocazie cu care i-am solicitat acestuia să ne-o arate să vedem că este în regulă. Bărbatul ne-a prezentat-o la geam, am observat că nu are nici o urmă de violenţă asupra sa, însă am încercat să îl convingem, şi chiar am şi reuşit în final, să ne predea fetiţa pentru a fi exonerată de absolut orice pericol. Cu această ocazie acesta a dechis fereastra larg, mi-a dat-o pe geam, am cuprins-o şi am înmânat-o mamei sale. Sunt în condiţii de siguranţă toate”, a declarat polițista Iulia Froicu, potrivit Monitorul de Botoșani.

Scandalul a plecat de la faptul că nu i-a plăcut mâncarea

Soacra bărbatului susţine că acesta ar suferi de o serie de afecţiuni psihice pentru care ar lua un tratament şi că ar mai fi avut un astfel de episod şi în urmă cu doi ani.

„El nu are voie să bea. El a fost ieri la poker de dimineaţă şi până azi dimineaţă a şi băut, a şi jucat. Nu ştiu unde a dormit, dar a venit la prânz şi a început să facă scandal că nu e bună mâncarea, a început să izbească, să trântească. M-a lovit şi m-a scos afară”, a declarat soacra bărbatului.

După aproximativ o oră, negociatorul trupelor speciale a reuşit să-l convingă pe bărbat să iasă din casă. Acesta a fost condus către o ambulanţă pentru o evaluare medicală, iar ulterior a fost transportat la spital.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri