Părăsit de iubită, un român de 30 de ani a încercat să se arunce de pe un pod, în Italia

Un  român în vârstă de 30 de ani, rezident la Porlezza, în provincia Como, a încercat să se sinucidă în jurul orei 21:00 din seara zilei de vineri, 19 iulie 2019, aruncându-se de pe un pod din localitatea Corrido după ce s-a despărțit de iubita sa a relatat publicația italiană Il Giorno.

Conaționalul nostru a fost văzut de doi carabinieri în afara serviciului când se afla pe „Ponte del Saltone” din localitatea menționată mai sus în timp ce se pregătea să sară în gol, dar la vederea militarilor s-a urcat înapoi în mașina sa și a fugit.

Înțelegând că bărbatul are intenții sinucigașe, cei doi carabinieri, mareșalul Luca Donadio și vice-mareșalul Valentino Diotaiuti, l-au urmărit pe acesta până în localitatea Carlazzo și abia în jurul orei 22:15 au reușit să-l blocheze pe o stradă fără ieșire.

Nici acolo bărbatul român nu a vrut să stea de vorbă cu carabinierii, baricadându-se în mașina sa, dar militarii au reușit să-l convingă în cele din urmă să iasă din mașină și să renunțe la gestul său disperat. Bărbatul a fost dat apoi în grija personalului medical de pe o ambulanță chemată la fața locului și a fost internat la spitalul din localitatea Menaggio pentru îngrijiri medicale.

Potrivit relatărilor celor doi carabinieri, conaționalul nostru tocmai se despărțise de iubita sa, ceea ce l-ar fi împins să recurgă la sinucidere.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri