Patru copii carbonizați în mașina lovită de un TIR, în Franța. Camionagiul a fost pus sub acuzare

Un teribil accident a avut loc în Franța, marți 28 iulie, patru copii fiind uciși în mașina din care n-au putut ieși, după ce a fost cuprinsă de flăcări. Detaliile tragediei au fost dezvăluite joi seara de Midi Libre, care a anunțat că șoferul camionului e exclusiv vinovat și a fost pus sub acuzare pentru omor și vătămare din culpă.

Camionagiul și-a asumat în totalitate vina și a povestit polițiștilor care anchetează accidentul ce s-a întâmplat pe șosea.

Accidentul a avut loc la ora 15:00, la intrarea în Laon (Aisne), pe RN 2 din Soissons, când șoferul unui camion s-a aplecat în cabină pentru a lua cablul telefonului mobil, iar când a ridicat privirea pe șosea a văzut că era pe contrasens, iar din față venea o dubă. A încercat să evite duba, dar a intrat în plin într-o mașină Toyota.

Autoturismul s-a învârtit pe șosea și a ieșit în afara carosabilului, unde a luat foc instantaneu. La volan era o femeie de 42 de ani, care călătorea alături de patru copii, trei frați, nepoții ei, și fiul ei. Copiii au murit pe bancheta din spate, blocați în interior, în vreme ce femeia a fost scoasă printr-un geam spart de mai mulți bărbați, martori la accident. Are arsuri grave pe mare parte a corpului, dar viața ei nu mai e în pericol.

Copiii aveau vârstele de 9 ani, cel mai mic, doi aveau 11 ani și cel mai mare 13 ani.

Șoferul camionului a mai produs un accident, fără victime, aproape asemănător, iar în urmă cu 10 ani a fost condamnat pentru conducere în stare de ebrietate, mai scrie sursa citată. Vezi mai jos imagini de la locul tragediei:

blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri