Patru români au murit în Italia, în această dimineață, în urma unui tragic accident rutier

Un tragic accident rutier a pus capăt vieții a patru tineri de origine română duminică, 14 iulie, la Sant’Andrea, în provincia Forlì-Cesena a transmis publicația italiană ilrestodelcarlino.it. Victimele aveau 14, 17 și 19 ani. Șoferul era un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6:00 de dimineață, când mașina Seat Leon în care se aflau cei patru români s-a răsturnat într-un șanț din via Dismano, în Sant’Andrea. Impactul a fost foarte puternic, tinerii noștri conaționali nu au mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Agenții Poliției Rutiere din Cesena care s-au prezentat la locul accidentului au fost nevoiți să cheme echipajele de descarcerare pentru a extrage corpurile victimelor dintre rămășițele mașinii. Ultima victimă a fost descarcerată în jurul orei 7:00.

Se fac cercetări pentru a se lămuri cauzele care au dus la producerea tragicului accident. Cei patru români decedați erau toți rezidenți în provincia Forlì-Cesena. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa din peninsulă:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri