Patru români, prinşi când încercau să părăsească oraşele din Italia aflate în carantină

Mai multe localităţi din nordul Italiei sunt încă în carantină, din cauza epidemiei de coronavirus, însă au existat mai multe persoane, printre care şi patru români, care au încercat să părăsească zonele delimitate.

Cei patru români au fost prinşi la filtrele de poliţie masate la fiecare ieşire din oraş şi care acţionează 24 de ore din 24. Conform Milano Today, doi dintre români, soţ şi soţie, au fost prinşi la ieşirea din Casalpusterlengo, un alt român a fost prins la ieşirea din Codogno, iar un al patrulea la ieşirea din Trezzo d’Adda.

Ultimul ar fi apelat la numere de înmatriculare false pentru a-i păcăli pe poliţişti şi a primi permisiunea de a tranzita zona.

Au mai fost prinşi încercând să încalce regulilele carantinei un marocan şi trei italieni. Unul dintre cei trei italieni reprezintă un caz aparte.

Bărbatul de 58 de ani, din Castiglione d’Adda, a primit permisiune de a se deplasa până la Firenze, pentru a-şi rezolva anumite probleme medicale, însă el nu a respectat traseul stabilit şi ar fi mers şi la sediul unei bănci unde ar fi putut răspândi coronavirusul.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri