Poliţist lovit, scuipat şi ameninţat cu moartea chiar în maşina de Poliţie de un golan din Dorohoi

Scene incredibile petrecute în Dorohoi, acolo unde un poliţist a fost bătut, scuipat şi ameninţat cu moartea de un golan chiar în maşina de Poliţie.

Potrivit presei locale, totul s-a întâmplat pe 16 aprilie, iar scandalul a izbucnit într-un bar din Dorohoi după ce un bărbat de 30 de ani a băut până şi-a pierdut minţile.  Patronii localului au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj mixt de Poliţie – Jandarmerie. Agresorului i s-a pus ‘pata’ pe unul dintre poliţişti şi a încercat să îl lovească, l-a scuipat şi l-a ameninţat cu moartea.

Într-un final, scandalagiul a fost băgat în maşina de Poliţie pentru a fi condus la secţie, însă doar după ce poliţiştii l-au ‘liniştit’ cu un spray paralizant. Poliţistul s-a aşezat pe scaunul din dreapta şoferului în autospeciala de Poliţie şi a fost lovit cu picioarele de agresorul care se afla încătuşat pe bancheta din spate.

La sediul Poliției a urmat un nou episod halucinant. Individul s-a lovit cu capul de pereți, de fișete, a stricat un cuier și a continuat cu urlete și amenințări, notează botosaneanul.ro.

Din nefericire, judecătorii au repins propunerea de arestare a bărbatului din Dorohoi şi au decis ca acesta să fie cercetat în libertate.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri