Politisti de frontiera contrabandisti, in Timis. Au fost descoperiti cand incarcau tigari in masina de serviciu, direct de pe fasia verde

Doi politisti de frontiera din Timis au devenit contrabandisti de tigari. Au fost descoperiti chiar cand incarcau in masina de politie saci plini cu tigari aduse din Serbia, in sectorul Cruceni – Foeni.

Totul a iesit la iveala dupa ce politisti din Serbia, care aveau informatii ca unii dintre colegii lor se ocupa cu  contrabanda cu tigari, peste granita, in Romania, au pornit o investigatie si i-au urmarit a transmis publicația Opinia Timișoarei.

Ajunsi in dreptul fasiei verzi dintre cele doua tari, ofiterii sarbi i-au vazut pe colegii lor cum arunca un bax si jumatate in zona libera, iar dupa cateva clipe isi fac aparitia politistii romani, doi la numar. Acestia din urma au preluat tigarile ambalate in saci de rafie si s-au apucat sa le urce in masina de serviciu.

Un ofiter si un agent au fost identificati si sunt principalii suspecti in acest caz.

Dosarul in care politistii s-au transformat in contrabandisti va fi preluat de procurorii DIICOT Timisoara.

In cursul noptii de 15/16 iulie 2018, conducerea I.T.P.F. Timisoara a fost informata de catre autoritatile sarbe cu privire la faptul ca in zona de frontiera Cruceni, pe teritoriul Serbiei, este in desfasurare o actiune de combatere a contrabandei cu tigari. Imediat in zona a fost trimisa o echipa operativa a ITPF Timisoara, care a depistat in proximitatea frontierei cu Serbia mai multe cartuse cu tigari. Cercetarile in cauză se derulează, sub coordonarea procurorului de caz, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in aria infracţională şi luarea masurilor legale.
Schimbul de date si informatii continuă în mod operativ cu autoritatile sarbe pentru solutionarea cazului„, transmit reprezentantii Politiei de Frontiera Timisoara.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri