Poliţiştii ar fi avut adresa criminalului înainte ca Alexandra să sune la 112. O vecină a raportat activităţi dubioase, poliţia i-a transmis să stea linştită

O vecină a lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu din Caracal, a sunat de două ori la numărul unic de urgenţă 112, la ora 3.00 şi la ora 5.00, în dimineaţa de 25 iulie. Femeia a raportat activităţi dubioase în faţa porţii lui Dincă. Alexandra Măceşanu a apelat 112 şase ore mai târziu.

Potrivit unor surse judiciare citate de G4Media.ro și Adevarul femeia a sunat cu câteva ore înainte ca fata dispărută, Alexandra Măceşanu, să sune şi ea la 112 în jurul orei 11. Vecina a raportat că, în faţa porţii lui Gheorghe Dincă, erau două autoturisme parcate portbagaj în portbagaj. Le-a spus poliţiştilor că ea crede că are legătură cu cazul fetei dispărute.

Primul apel al femeii a fost la 3 dimineaţa, iar al dpoilea circa două ore mai tărziu, când martora a revenit pentru a cere informaţii. Poliţistul de serviciu i-ar fi spus să stea linisţită.

„Doamnă, culcaţi-vă liniştită. Sunt maşinile Poliţiei. Nu le mai păziţi, doamnă! Nu trebuie să staţi dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata”, ar fi fost dialogul de la 112 dintre vecină şi poliţistul de serviciu, potrivit sursei citate/

Pe 25 iulie, la câteva ore după apelul femeii, Alexandra Măceşanu a reuşit să sune la 112 de pe un telefon al criminalului. Poliţia a intrat pe proprietatea lui Dincă 19 ore mai târziu. Alexandra Măceşanu este de negăsit.

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit identificarea unei adrese exacte, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.

Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

Gheorghe Dincă, zis Popicu, a fost arestat sâmbătă, 27 iulie, pentru 30 de zile, şi este acuzat de viol, sechestrare şi trafic de persoane.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri