Polițistul din Timiș care a bătut un chelner la propria nuntă a fost părăsit de soție

Ion Murgilași, polițistul de la Brigada Operațiuni Speciale Timișoara care în uniformă de ginere a dat dovadă de exces de zel la propria nuntă, desfășurată în Motru, Gorj, snopind un ospătar de 18 ani, și-a vizitat marți seară victima la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Deși are dosar penal pentru lovire și alte violențe, polițistul de Timiș, care trebuie pus la dispoziție de către superiori pe timpul punerii în mișcare a acțiunii penale, a avut tupeul să intre în salonul tânărului pe care l-a bătut, ca să-l apostrofeze tot pe acesta.

Potrivit băiatului, Murgilași i-ar fi reproșat că, din cauza scandalului public creat după nuntă, soția, care este medic în Timișoara,  l-ar fi părăsit, tot victima fiind făcută vinovată de către respectivul, pentru așa-zisa distrugere a căsniciei celor doi proaspeți soți.

Reamintim că săptămâna trecută, Ion Murgilași, polițist, a bătut la propria sa nuntă un chelner pe care l-a acuzat că fiul său a pierdut momentul dansului mirilor. Nasul nunții a fost Ginel Jianu, primarul orașului Motru.

Polițistul a vorbit la o televiziune locală din Gorj unde a declarat că: “A fost o neînțelegere, eu am crezut că cineva îmi bruschează copilul și am avut o dispută cu domnul respectiv. A fost o dispută, nu a fost o bătaie…”

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri