Posibilă crimă în Botoşani. Plin de sânge şi pe jumătate dezbrăcat, un bărbat s-a târăt zeci de metri ca să ceară ajutor

Posibilă crimă în localitatea Cucorăni din Botoşani, acolo unde un bărbat a fost găsit mort în curtea casei. Omul era pe jumătate dezbrăcat şi cu răni la cap şi pe corp.

Polițiștii criminaliști s-au deplasat, în această după-amiază, vineri 10 ianuarie,  în localitatea Cucorăni, Botoşani, acolo unde un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort în condiții cumplite.

Omul a fost văzut de vecini căzut în curtea casei, imaginea fiind una de coșmar.Bărbatul era plin de sânge pe corp, cu o lovitură în zona spatelui capului, dezbrăcat pe jumătate, și cu răni pe toată partea frontală a corpului.

Potrivit monitorulbt.ro, victima s-ar fi târât din casă aproape 30 de metri până în curte, unde a şi fost găsit fără suflare.

La fața locului a ajuns un echipaj cu medic de la Ambulanță, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

“Pacientul era decedat de mai mult timp. Prezenta mai multe urme pe corp, care ar fi putut fi semne de violență. A fost constatat decesul și anunțată Poliția”, a declarat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoșani.

La fața locului a ajuns un echipaj de criminaliști, care au început o anchetă, urmând a se stabili dacă bărbatul a murit sau nu în urma unei agresiuni.

Pentru că iubim Botoșaniul și botoșănenii vă invităm în grupul de facebook Botoșani -orașul meu drag. Intră aici.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri