Povestea Mădălinei, fata găsită moartă pe plaja din Vama Veche: ‘Drum lin, copil cu chip de înger’

Mădălina, tânăra româncă găsită moartă pe plaja din Vama Veche, în anoaptea de duminică spre luni,  1 iulie, împlinise 19 ani în urmă cu patru zile.

Tânăra locuia în Vâlcele, un sat care aparţine de comuna Negru Vodă, însă de câţiva ani locuia în satul Darabani. Pe 27 iunie, Mădălina a împlinit 19 ani, iar ziua de naştere şi-a petrecut-o în Vama Veche, acolo unde lucra.

Tânăra era angajata unui hotel din Vama Veche, iar în urmă cu câteva zile a luat salariul şi chiar a trimis bani acasă a transmis Observator.

Seara trecută, ea a ieşit cu prietenii la distracţie. În jurul orei 04.00, în condiţii încă necunoscute, Mădălina a intrat în mare pentru a face baie, chiar dacă nu ştia să înoate.

Mai mult decât atât, Mădălina s-a dezbrăcat complet pe plajă şi apoi a intrat în mare.

Două ore mai târziu, trupul ei a fost găsit, în apă, la o distanţă de aproximativ 100 de metri de unde şi-a lăsat hainele şi telefonul mobil, pe plaja din Vama Veche.

Moartea Mădălinei a căzut ca un trăsnet peste familie şi prietenii ei.

“Nu pot să cred nici acum că tu numai ești printre noi. Nu îmi pot imagina. Te iubesc nespus de mult. Drum lin copil cu chip de înger”, a scris sora Mădălinei pe Facebook.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri