Home Societate Pozează complet goală, acoperită doar de părul lung de 2 metri. Alena...

Pozează complet goală, acoperită doar de părul lung de 2 metri. Alena Kravcenko e Rapunzel din Ucraina Galerie foto

Şi-a lăsat părul să crească atât de mult, încât mîsoară aproape 2 metri lungime. Cine e Rapunzel din Ucraina şi cu ce impresionează? Pe reţelele de socializare face furori cu apariţiile sale mai puţin aşteptate.

Alena Kravcenko are 36 de ani şi este din Ucraina. Cum a devenit ea cunoscută publicului larg? Femeia are un cont de Instagram care a început să atragă zeci de mii de followers. De ce? Simplu: părul ei are o lungime de aproximativ 2 metri acum. Atrage cu fiecare poză pe care o încarcă pe reţelele de socializare!

De curând, vedeta din Ucraina a început să se fotografieze în pielea goală, acoperindu-se în părţile intime doar cu podoaba capilară. Alena Kravcenko a dezvăluit şi secretul unui păr lung şi sănăros! Ea nu îşi spală podoaba capilară aşa de des şi are grijă să îl o dată la trei săptămâni. Nu este vopsită, s-a născut cu părul blond. E o norocoasă, nu?

Ea are peste 55.000 de fani din întreaga lume pe Instagram şi din 2019 a fost numită Rapunzel, după personajul de basm cu părul lung.

În ultimul an, Alena a primit fel de fel de propuneri legate de părul ei. Ea a refuzat însă ofertele şi i-a taxat pe indecenţi punctând că nu este vedetă porno şi nici nu îşi doreşte o astfel de carieră.

 

 

Exit mobile version