Probeleme mari pentru un șofer român de TIR în Marea Britanie. Riscă 14 ani de închisoare

Un tânăr şofer român de TIR, 26 de ani, a recunoscut că a ucis o tânără, pe un drum din Anglia. Pedeapsa maximă la care ar putea fi condamnat este de 14 ani în închisoare. Procesul lui va începe la începutul anului 2019.

Viorel Săndulache, 26 de ani, a recunoscut în timpul anchetei că a ucis o tânără femeie pe o şosea din Anglia, pe M25, la Dartford Crossing, prin conducere neatentă, dar el ar putea fi judecat pentru condus periculos, aşa cum cere procurorul, ceea ce înseamnă că poate primi pedeapsa maximă în cazul unui accident mortal provocat de inculpat.

Abigail Harvey, 21 de ani, conducea cu Audi A1 pe 3 noiembrie anul trecut când maşina ei a fost făcută zob de un Iveco Stralis condus de Săndulache, fiind lovită violent din spate. Tânăra a murit la trei zile după accident, în spitalul King’s College din Londra.

Procurorul a spus judecătorilor la audierile preliminare de luni că există imagini ale camerelor de supraveghere şi de asemenea imagini filmate în interiorul camionului, dovezi suficiente pentru a arăta că şoferul român a condus periculos, nu neatent.

Sandulache a fost eliberat din cauțiune, condiționată de reședința permanentă şi control judiciar în Bradley Avenue, Grays, Essex.

 Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri