Probleme mari pentru un șofer român, sechestrat în Franța! Locuiește în cabina TIR-ul lui de 17 zile, la mila oamenilor

Un șofer român, cu un TIR înmatriculat în județul Cluj, trăiește o adevărată dramă, la mii de kilometri de casă, în Franța, el locuind în cabină deja de 17 zile, pe marginea unei șosele.

Marți, pe 9 iunie, în jurul orei 12:00, TIR-ul condus de Andrei (acesta este numele de pe plăcuța din parbrizul cabinei) s-a oprit în mijlocul șoselei, spre Castres, în Franța, din cauza unor probleme tehnice.

Conform publicației franceze  midilibre.fr, a doua zi de dimineață o dubă de asistență a firmei angajatoare, din România, a venit la locul unde era blocat camionul lui Andrei, care ocupa un sens de mers.

Locuiește in cabina de 17 zile

A durat 36 de ore până când mașina a fost reparată și românul a putut pleca la drum din nou. Era 11 iunie. Numai că, după câțiva kilometri, TIR-ul s-a stricat din nou, scotea un fum gros și șoferul Andrei a tras într-un refugiu de pe marginea drumului, pe D612, la 2 km de Saint-Pons-de- Thomières.

Camionul e încă acolo, scrie sursa citată, care l-a fotografiat miercuri seara, pe 24 iunie. Și evident, șoferul Andrei, care doarme de atunci în cabină, așteaptă ca cineva să vină să-l ajute și să rezolve problema TIR-ului pe care îl conduce. Din fericire, șoferul Andrei are un ajutor nesperat, oamenii din zonă fiind mișcați de drama întâmpinată de el și având grijă de el, ajutându-l cu tot ce ar avea nevoie, în ciuda faptului că românul vorbește foarte prost limba franceză. Practic, sechestrat în cabina TIR-ului, care e înmatriculat în Cluj, firma care l-a angajat părând că l-a lăsat baltă, șoferul Andrei a reușit să impresioneze pe cei din jur cu dorința lui de a nu părăsi camionul stricat.

foto: midilibre.fr

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri