Procurorii cer zeci de ani de închisoare pentru doi părinți români din Spania. Cum și-au torturat propria fiică

Procurorii spanioli cer pedepse de 24 de ani de închisoare pentru tatăl şi 12 ani pentru mama unei fete pe care au maltratat-o, abuzat-o sexual şi forţat-o să cerşească în localitatea spaniolă Santiago. Procesul începe săptămâna viitoare.

Şi-au forţat fiica să cerşească în faţa supermarketurilor din oraşul spaniol Santiago, provincia La Coruña, au maltratat-o ​​fizic, au ţinut-o închisă în casă împotriva voinţei sale pentru o perioadă lungă de timp, iar tatăl ei nu a ezitat s-o abuzeze sexual pe minora de 14 ani. Acestea sunt acuzaţiile procurorilor împotriva unui cuplu de origine română rezident în localitatea spaniolă Padrón, care va sta în banca acuzaţilor într-un proces ce va începe săptămâna viitoare, pe 13 ianuarie, scrie presa spaniolă.

De ce sunt acuzaţi

Ministerul Public cere pentru acuzat o pedeapsă de 24 de ani de închisoare, în timp ce pentru soţia acestuia, doisprezece ani de închisoare. Potrivit rechizitoriului, evenimentele datează din 2014, când cuplul, care se află în prezent în arest preventiv, îşi aducea fiica de 14 ani din localitatea de rezidenţă, Padrón, la Santiago dimineaţa, lăsând-o în faţa diferitelor supermarketuri pentru a cerşi. Seara, părinţii se întorceau după ea şi îi luau banii obţinuţi. Această situaţie a durat până în 10 septembrie 2018, când cei doi părinţi şi-au dus fiica în capitala Galiţiei şi i-au spus să nu se mai întoarcă acasă. În plus, inculpaţii „cu intenţia de a atenta împotriva integrităţii fizice” au bătut-o şi i-au smuls părul din cap. Procurorul susţine că mama ei a lovit-o chiar cu mătura pe spate şi că episoadele de violenţă s-au agravat atunci când aceasta nu obţinea suficienţi bani din practica cerşetoriei forţate.

Abuzată sexual şi lovită cu capul de perete

Pe de altă parte, între lunile iunie şi august 2018, fiica a fost şi victima abuzului sexual constant din partea tatălui ei. Bărbatul, în repetate rânduri şi cu intenţia de a-şi satisface dorinţele sexuale, şi-a forţat fiica să întreţină relaţii sexuale orale şi anale, împotriva voinţei ei, ameninţând-o că altfel se va sinucide sau îi va spune mamei că este bisexual. Astfel de episoade au avut loc în locuinţa familiei, în maşină şi în diferite alte locuri.
În plus, la începutul lunii august 2018, cu ocazia unei călătorii în familie, ambii inculpaţi şi-au ţinut o lună fiica închisă în casă, timp în care cuplul nu a ezitat să o maltrateze, inclusiv lovind-o cu capul de pereţi. În plus, mama ei a lovit-o în mod repetat cu mâna şi cu şlapii. Fata nu a primit niciodată asistenţă medicală.
Toate aceste fapte constituie infracţiunea de cerşetorie cu minori, la care se adaugă o alta de violenţă domestică obişnuită, precum şi o infracţiune de agresiune sexuală continuă şi alta de detenţie ilegală. Tatăl este acuzat de toate aceste infracţiuni, în timp ce mama e acuzată de infracţiuni de cerşetorie cu minori, violenţă domestică obişnuită şi detenţie ilegală.
Inculpaţii se află în închisoare din 22 mai 2021, din cauza unui alt dosar în care sunt cercetaţi, în care sunt acuzaţi de o soră a victimei, care ar fi fost obligată să se căsătorească împotriva voinţei ei.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri