Procurorii spanioli cer 15 ani de închisoare pentru opt tineri români

Opt tineri români din Spania riscă să petreacă mulți ani în spatele gratiilor după o serie de jafuri. Procurorii spanioli cer până la 15 ani de închisoare.  T

inerii români au dat zeci de spargeri. Ei furau din orice loc li se părea că ar putea obține venituri mari a relatat luni, 17 septembrie portalul Stiri Diaspora. Ei au dat spargeri în locuințele oamenilor, în restaurante, magazine din provinciile Cordoba, Madrid, Toledo și Zagaroza.

Soarta le va fi decisă pe data de 24 septembrie, atunci când Curtea Penală nr 5 din Cordoba a programat termenul decisiv din proces.

Tinerii ajunși în Spania nu au avut nici o zi în gând să muncească. Primul jaf datează încă din anul 2012. Atunci au dat o lovitură de aproape 20 000 euro de la un magazin și pentru a scăpa, au furat și un autoturism.

Jafurile au continuat pe bandă rulantă și de cele mai multe ori, erau clasificate cu autori necunoscuți. Ei nu spărgeau magazine bine păzite, ci urmăreau localuri și afaceri de unde puteau scăpa foarte ușor. Cele mai multe lovituri au fost în jurul valorii de 20 000 euro.

Oamenii legii au încercat să-i captureze timp de mai mulți ani. Între timp, românii au recrutat și alți membri în bandă. Mulți dintre ei au participat la mai puține spargeri. Pentru aceștia, autoritățile cer doar doi ani de închisoare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri