Home Români de pretutindeni Răsturnare de situație în cazul șicanării din trafic de la Teleorman: șoferii...

Răsturnare de situație în cazul șicanării din trafic de la Teleorman: șoferii de TIR vin cu altă variantă și spun că ei ar fi vrut să îl ajute pe conducătorul autoutilitarei

Șoferii tirurilor implicați în accidentul de la Teleorman, în urma căruia un om a murit decapitat, le-au declarat polițiștilor că ei, de fapt, ar fi încercat să îl ajute pe conducătorul autoutilitarei și nu să îl șicaneze – au precizat surse apropiate anchetei pentru g4media.

Mai precis, potrivit surselor, șoferul autoutilitarei ar fi vrut să depășească cele două tiruri, nu ar fi reușit să facă manevra decât după primul, iar când s-a reîncadrat pe bandă primul tir a frânat crezând că va reuși să îl depășească.

De cealaltă parte, cel care conducea autoutilitara a susținut că i s-a părut a fi o șicană organizată din partea șoferilor tirurilor.Cercetările vor stabili ce parte are dreptate, acesta fiind și motivul pentru care oamenii legii nu au luat nicio măsură față de vreo persoană implicată în acest incident tragic.

Reamintim că vineri seara, șicanarea din trafic dintre șoferii unui TIR și al unei autoutilitare s-a soldat cu moartea unui bărbat, prin decapitare, vineri seară, pe Drumul European 70, pe raza județului Teleorman. Vezi mai jos video de la locul accidentului:

Exit mobile version