Home Români de pretutindeni Român arestat în Italia după ce a fost prins își bătea soția...

Român arestat în Italia după ce a fost prins își bătea soția în fața celor cinci copii, deși avea interdicție să-i viziteze

Un român de 40 de ani a fost arestat la Alcamo, în Italia, după ce şi-a bătut soţia în prezenţa celor cinci copii ai lor. După ce a fost pus sub acuzare, românul a fost condus în arest.

Românul, identificat drept O. I., s-a însurat cu o tânără, tot româncă, în 2008, iar cei doi au împreună cinci copii, toţi minori. Românii s-au stabilit în Italia, respectiv la Alcamo, în Sicilia, însă viaţa a devenit un coşmar pentru româncă.

Conform Tele Vallo, citată de observatornews.ro, din cauza veniturilor mici, bărbatul a început să-şi înece frustrările în alcool. Iar consumul de băuturi alcoolice l-a transformat într-un adevărat monstru. Românul a început să-şi bată de mai multe ori soţie, fiind mai mereu clientul forţelor de ordine.

În ciuda ordinului de restricţie primit, care l-a obligat să se mute din căminul conjugal şi i-a interzis să se mai apropie de soţia lui şi de copii, bărbatul a continuat să-şi terorizeze şi să-şi ameninţe soţia. Iar miercuri seara a mers la aceasta, pentru a-i aplica o nouă corecţie.

Femeia a solicitat din nou intervenţia forţelor de ordine, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe român extrem de agitat. Ba chiar românul a refuzat să se pună la dispoziţia forţelor de ordine şi a ameninţat că-i bate şi pe poliţişti şi că îi taie cu cioburile rămase de la un pahar spart.

În cele din urmă, românul din Italia a fost capturat, nu fără probleme, şi condus în închisoarea din Trapani. Românul a primit mandat de arestare preventivă şi riscă ani grei de închisoare, fiind pus sub acuzare pentru comiterea mai multor infracţiuni.

Exit mobile version