Român de 20 de ani mort la locul de muncă în Marea Britanie

Un român de 20 de ani a decedat  marți, 25 iulie, după ce s-a intoxicat cu vapori toxici în timp ce muncea la renovarea unei vile în valoare de 5 milioane de lire sterline, în Notting Hill. Românul se numea Dorin Alecsandru și era din Adjud. El a fost scos din casă de pompieri și resuscitat timp de 30 de minute dar din păcate nu a mai putut fi salvat.

Pompierii au declarat pentru Daily Mail că imobilul se afla în renovare în timp ce proprietarii casei erau în vacanță. Vaporii toxici au intrat și în casele învecinate, unii oameni ajungând la spital din această cauză.

Un bărbat a declarat că a observat că ochii tatălui său începuseră să lăcrimeze și erau roșii. Totodată, oamenii spun că au simțit un miros straniu.

Conform  Daily Mail, proprietarul anunțase că în timpul renovării va fi folosită o substanțătoxică. De asemenea, vecinii au declarat că li s-a spus că ferestrele casei vor fi închise pentru ca vaporii să nu intre în alte imobile din zonă și au fost avertizați să țină ferestrele închise.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri Londra a declarat: „Un bărbat a fost scos de la subsol de pompieri. Am aerisit clădirea și am efectuat alte verificări ale clădirii în scopul detectării unor eventuale pericole. S-au găsit substanțe chimice.”  

Un reprezentant al Poliției Metropolitane a declarat, la rândul lui: „Poliția a fost chemată la Berkeley Gardens, W8, la ora 16.05, marți, 25 iulie, de Serviciul de Ambulanță din Londra, care trata un bărbat de 20 de ani găsit inconștient la subsolul unei clădiri. Din cauza problemelor cu fumul din subsol, medicii au adus bărbatul în stradă, pentru tratament. În ciuda eforturilor bărbatul a fost declarat mor la fața locului, la ora 16.36.”

loading…


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri