Român de 20 de ani ucis cu o lovitură de cuțit de un tânăr italian

 Trei tineri cu vârste între 18 şi 20 de ani, printre care şi un italian, au fost implicaţi într-o altercaţie sângeroasă într-un imobil din Vatra Dornei, vineri 22 martie,a anunțat Monitorul de Suceava. Din păcate, totul s-a terminat tragic: unul dintre tineri a murit, iar celălalt a ajuns în arestul Poliţiei.

Nenorocirea s-a petrecut într-un apartament de pe strada Lumea Nouă, din Vatra Dornei, în care locuia Ionel Gabriel Iacob, de 20 de ani, şi prietena acestuia, Sara Porcu, de 18 ani. În urmă cu aproximativ o săptămână, cei doi au fost vizitaţi de Davide Damiani, un tânăr de 20 de ani, cetăţean italian, care a rămas să locuiască în imobil pentru o perioadă nedeterminată.

Vineri după-amiază, în timp ce în apartament se aflau toţi cei trei tineri, între Ionel Gabriel Iacob şi prietena acestuia, Sara Porcu, a izbucnit un scandal. Vorbele s-au transformat şi în agresiune, iar tânărul a lovit-o pe fată cu palma peste faţă.

Italianul a sărit în apărarea fetei şi l-a lovit pe Ionel Gabriel Iacob cu un cuţit de bucătărie în zona toracică. Cel agresat s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. Fata a încercat să oprească hemoragia puternică, iar italianul a ieşit în stradă şi a rugat un vecin să sune la 112 şi să cheme o ambulanţă.

Din păcate, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe Ionel Gabriel Iacob.

La locul tragediei a ajuns şi un echipaj de poliţie, iar Sara Porcu şi Davide Damiani au fost ridicaţi pentru audieri. La finalul cercetărilor s-a decis reţinerea pentru 24 de ore a italianului pentru comiterea infracţiunii de omor.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri