Român de 22 de ani, găsit mort într-o pădure din Italia. Prietenii adună bani pentru a-l aduce acasă

Tânărul a fost găsit mort într-o pădure din apropiere de Verona de către un trecător. Poliţia italiană a luat legătura cu familia acestuia din România, iar prietenii s-au mobilizat pe reţelele sociale pentru a strânge banii necesari repatrierii sicriului.

Conform presei italiene, miercuri, 27 septembrie, tânărul de 22 de ani, a fost găsit mort de către un trecător în apropierea oraşului italian Verona. Se pare că Gabriel se mutase în localitatea Povegliano, provincia Verona în cadrul rezervaţiei Oasi della Bora Ww pentru a fi alături de iubita sa care locuieşte aici. Gabriel Costin Mingea este originar din Constanţa, fiind absolventul Liceului cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru” din municipiu.

Mesajul care circulă pe internet a fost postat pe Facebook de către un prieten (Budi BG) care face apel la ajutorul oamenilor pentru a putea să-l aducă acasă pe Gabriel. ”Gabriel Costin Mingea este numele prietenului nostru de 22 de ani care a plecat în Verona cu iubita lui şi a ajuns să-şi găsească sfârşitul, miercuri seara, într-o pădure de lângă oraş.

Mama lui a fost sunată pe 27 septembrie de către poliţiştii italieni, fiind anunţata că băiatul ei cel mare, Gabi, a fost găsit de către un trecător, fără suflare, într-o pădure la doar câţiva km de oraşul Verona. Familia însă nu are destui bani pentru repatrierea lui deoarece aceasta costă în jur de 3.000 de euro. Aşa că noi, toţi cei apropiaţi lui, ne-am gândit să facem ceva pentru a-l aduce pe Gabi acasă.
Oricine vrea să ajute cu orice fel de sumă de bani, o poate face la oricare BRD, Mingea Bogdan-Marian este fratele băiatului, iar numărul contului este RO35BRDE140SV63142241400. În această situaţie fiecare leu contează deci hai să fim oameni şi să fim alături de familia lui în momentele aceasta grele”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri