Român de 24 de ani mort într-un tragic accident în Italia

Un tânăr român din Italia și-a pierdut viața în seara zilei de luni, 6 ianuarie 2019, în localitatea Limbiate, provincia Monza e Brianza, în urma unui accident rutier. Motociclistul român conducea o Yamaha T-Max când s-a lovit într-o intersecție cu un autoturism, iar rănile suferite i-au provocat decesul.

Se numea Robert Constantin Ciorcilă, scrie ziarul Il Giorno și avea numai 24 de ani, tânărul român decedat ieri în urma tragicului accident care a avut loc în jurul orei 18:00 la intersecția dintre via Buozzi, via Silvio Pellico și via Turati din Limbiate, unde victima era rezidentă.

 La volanul mașinii de care motociclistul român s-a lovit se afla un bărbat de 46 de ani originar din Bangladesh, dar rezident în aceeași localitate, iar acesta a scăpat fără nicio rană. Conaționalul nostru în schimb a suferit răni foarte grave și a fost transportat cu elicopterul la spitalul San Gerardo din Monza unde în cele din urmă a murit.

Autoritățile locale investighează acum pentru a descoperi dinamica accidentului, a înțelege ce s-a întâmplat cu precizie și pentru a atribui eventuale responsabilități. Martorii spun că impactul între mașină și motocicleta tânărului român a fost puternic, iar victima a fost izbită de bordură în mod violent după coliziune.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri