Român de 25 de ani arestat în Italia cu acuzația că a abuzat și jefuit trei femei

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat, sâmbătă, 7 octombrie, la Roma fiind acuzat că ar fi violat și jefuit trei femei, pe via Salaria din zona Prati Fiscali, Roma, unde cele trei femei obișnuiau să se prostitueze.

În urma anchetei conduse de procurorul Silvia Santucci reiese că bărbatul român, pe nume Cristi Popa, ar fi violat trei femei între 20 septembrie și 5 octombrie 2017, în toate cazurile bărbatul folosind aceeași metodă prin care lega femeile de mâini și de picioare pentru a le imobiliza, a relatat publicația Corriere della Sera.

Cristi Popa mai este suspectat, de asemenea, că ar fi violat și o femeie fără adăpost de naționalitate germană, în vârstă de 56 de ani, care stătea în parcul din Villa Borghese. Și în acest caz, care a avut loc în data de 18 septembrie 2017, modul de operare al violatorului pare să fie același ca cel folosit de bărbatul român în cazul celor trei femei care se prostituează pe via Salaria.

Anchetatorii așteaptă confirmarea de la medicina legală pentru a afla dacă responsabil de această agresiune este tot același bărbat și nu se exclude posibilitatea ca acesta să fi comis și alte abuzuri sexuale în diferite zone din Roma.

Bărbatul a fost oprit de polițiști în după-amiaza zilei de ieri pe via Salaria, acesta aflându-se la bordul unui scooter negru, marca Kymco, care corespundea perfect cu cel descris de victimele sale și care a fost înregistrat și de camerele de filmat din zona în care a avut loc ultima agresiune, în data de 5 octombrie 2017.

 


Potrivit autorităților, Cristi Popa locuia într-o fabrică abandonată din localitatea Monterotondo, provincia Roma, unde în urma percheziției anchetatorii au găsit telefoanele mobile jefuite de la victimele sale.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,101FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri