Român de 26 de ani găsit spânzurat în Marea Britanie. Trupul său a fost repatriat

Trupul neînsufleţit al unui tânăr român din localitatea Corabia a fost repatriat din Marea Britanie în urma unei campanii de strângere de fonduri, care a fost organizată de prietenii săi a relatat Adevarul.

Florin Alexandru Batrînca avea vârsta de 26 de ani. Acesta a fost găsit mort, la începutul lunii aprilie, pe un câmp din localitatea Faversham. Tânărul român muncea în Anglia în agricultură de numai câteva luni.

Conform publicaţiei engleze „Kent Online, Florina  fost găsit spânzurat de creanga unui copac. Colegii de muncă a sesizat dispariţia sa.  Poliţia a stabilit că moartea nu este suspectă. Medicii legişti au stabilit că Florin Alexandru Batrînca a murit prin asfixiere

Merită subliniat că publicația britanică mai sus citată a sprijinit campania de strângere de fonduri pentru repatrierea trupului lui Florin.

„Din nefericire prietenul si colegul nostru Florin Alexandru Batranca nu mai este printre noi dupa ce a murit brusc. Florin avea doar 26 de ani, originar din România și a lucrat în Anglia în ultimele luni.


Pierderea bruscă a unui om iubit departe de casă înseamnă, din păcate, costul expatrierii și funeraliilor care depășesc toate posibilitățile financiare ale familiei. Acest lucru crează o povară financiară uriasă și suntem siguri că putem face ceva pentru a ajuta familia să trimită corpul lui Florin acasă. „ – suna textul care îndemna la ajutorul financiar pentru familia lui florin publicat aici.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri