Român de 27 de ani ucis pe stradă de un necunoscut. I-a dat cu bâta în cap

Radu Necşoiu avea 27 de ani și era de fel din comuna dâmbovițeană Valea Lungă. A murit, duminică dimineață, 9 februarie, la Moreni, după ce un băiat de 19 ani l-a lovit cu o bâtă în cap, pe trotuar, transmite Observator. Cei doi nu se cunoşteau.

Lovitura de bâtă i-a fost fatală tânărului de 27 de ani. Radu Necşoiu a fost ucis într-un conflict spontan, pe trotuar. Tânărul şi agresorul, un băiat de 19 ani din Gura Ocniței, s-au întâlnit pe stradă, în Moreni, în judul orei 3.00.

Nu se cunoșteau, însă între ei a izbucnit un conflict spontan, care a degenerat rapid.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un conflict între mai multe persoane. Au intervenit pentru a-i dispersa, însă băiatul de 19 ani apucase să-l lovească mortal, cu o bâtă, pe tânărul de 27 de ani.

Radu a fost transportat la spital, însă, medicii nu l-au mai putut salva.  Mama lu Radu este în stare de şoc: “Era un copil bun, împlinit şi liniştit”

Mama tânărului de 27 de ani este distrusă după pierderea fiului ei. Spune că Radu era un băiat cuminte, avea anturaj, dar “se distra frumos”. “Cuminte, cuminte, retras,  cu anturaj, se distra, dar frumos. Un copil împlinit, liniștit. Un copil educat, zic eu. Nu cunosc nimic, Dumnezeu e deasupra. Băieții care au venit înaintea dumneavoastră au zis că bănuie că e o răzbunare pentru că au spus că s-a uitat urât la el, iar băiatul care l-a omorât zice că e o nimicură. Băiatul meu era de doi metri, de 100 de kg, puternic, dar i-a dat una și i-au sărit creierii.

Nu ştiu nimc. Ştiu doar că mi-a omorât copilul. Ce motiv să fie, daca nu se cunoşteau? Un copil bun, care nu a făcut scandaluri…”, a declarat femeia, pentru Observator.

Agresorul lui Radu a fost prins de polițiști imediat după comiterea fapte. El va fi cercetat pentru omor și riscă ani grei de închisoare.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri