Român de 32 de ani întors de la muncă din străinătate ucis brutal în fața casei sale

Un tânăr de 32 de ani, din Vaslui, plecase din Anglia, acolo unde lucra, ca să fie alături de copiii săi în prima zi de școală. Nu a mai apucat, însă, fiind înjunghiat în gât, chiar în fața curții sale, de persoane încă necunoscute, duminică 8 septembrie,  a transmis publicația locală Vremea Nouă.

Andrei B., tatăl a doi copii, venise din Anglia, de la muncă, să le fie alături celor mici în prima zi de şcoală.  Andrei s-a mai târât câțiva metri, pe stradă, încercând să ajungă la familia sa, însă a pierdut prea mult sânge și a murit în fața porții.

„A venit acasă să-si dea copii la școală și uitați-vă că zace mort într-un șanț. Ce păcat! Era un om atât de liniștit, săracul. Cu gâtul tăiat a încercat cu ultimele forțe să ajungă acasă la soție și copii, dar n-a mai apucat”, a declarat o rudă a lui Andrei pentru ziarul vremeanoua.ro.

UPDATE:  A fost identificat și adus la audieri, la sediul IPJ Vaslui, Serviciul Investigații Criminale, un tânăr bănuit că ar fi comis oribila crimă de la Bârzești. Acesta este audiat acum de polițiștii de la SIC, funcție de probele care vor fi adunate urmând să se decidă dacă va fi reținut. Vorbim de un criminal feroce, care i-a îngrozit pe sătenii din Bârzești.

Asasinul se pare i-a tăiat gâtul fără milă lui Andrei B și l-a abandonat în șanț. „A fost adus un suspect la sediul IPJ Vaslui, în cazul crimei de la Bârzești. în funcție de rezultatul audierilor și a probelor care se vor administra, se va dispune reținerea acestuia, pentru a fi trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Nu vă putem oferi mai multe detalii, nici că suspectul este din sat sau nu, ancheta fiind în desfășurare”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Super reduceri astăzi, 7 septembrie 2019,  pe cel mai mare magazin online românesc la parfumuri, ceasuri, bijuterii și cărți. Decoperă aici reducerile.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri