Român de 33 de ani ucis la Londra, în noaptea de Revelion. S-a luptat cu 9 oameni să-și apere colegii

Pentru un român de 33 de ani, care muncea ca si bodyguard în Londra, noaptea de Revelion a fost ultima. Tânărul, fost sportiv de performanţă, era agent de securitate în Londra de câteva luni şi a fost înjunghiat de mai mulţi bărbaţi care încercau să intre neinvitaţi la o petrecere privată.

“A fost un erou”, titrează presa engleză, citată de Pro Tv  pentru că bărbatul a sărit în ajutorul unui coleg şi a fost ucis. Poliţiştii îi caută încă pe făptaşi.  Un petrecăreț care a făcut o filmare a surprins, fără să vrea, ultimele clipe din viaţa lui Tudor Simionov. Martorul se amuză iniţial privind scenele, crezând că este vorba doar de o bătaie la beţie, de Revelion.

În realitate însă, 9 indivizi îl atacaseră pe un bodyguard, posibil tot roman. Păzea intrarea la o petrecere privată şi era, evident, depăşit de situaţie.

Câteva secunde mai târziu, probabil alertat de zgomot, din clădire iese şi Tudor Simionov. Îşi dă seama rapid ce se întâmplă şi începe şi el să se lupte cu agresorii.

Filmarea se încheie aici, însă deznodământul avea să fie tragic: românul de doar 33 de ani a fost înjunghiat mortal şi a murit până la venirea ambulanţei.

Se întâmpla în jurul orei 5 dimineaţa, într-o zonă scumpă a Londrei. Petrecerea privată unde românul a fost angajat să ţină deoparte invitaţii nepoftiţi se ţinea într-o clădire evaluată la peste 10 milioane de lire sterline devenită celebră pentru chiriile exorbitante: 4000 de lire pe săptămână.

Alţi doi bărbaţi şi o femeie, colegi de-ai bărbatului, au fost şi ei răniţi şi transportaţi la spital. Viaţa nu le este pusă în pericol. Deznodământul ar fi fost însă altul dacă nu interevenea Tudor Simionov, notează presa engleză, care spune că românul a murit ca un erou, apărându-şi colegii.

Dar şi pe cei care se aflau la petrecere, spune jurnalistul Sky News, Martin Brunt, care urmăreşte acest caz.

Fost canotor de performanţă, Tudor se mutase în Londra de doar 3 luni, împreună cu femeia cu care voia să se căsătorească.

Deocamdată, polițiștii nu au un cerc de suspecţi. Sau, cel puţin, nu au făcut publice aceste informaţii.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri