Home Români de pretutindeni Român de 34 de ani dispărut în Marea Britanie. Este căutat de...

Român de 34 de ani dispărut în Marea Britanie. Este căutat de poliție și familie

Dionisie Iulian, de 34 de ani, a plecat în cursul lunii aprilie din țară, iar membrii familiei nu au mai putut lua legătura cu el. Românul, din Brăila, este declarat dispărut și căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Potrivit Obiectiv Vocea Brăilei, Iulia a plecat în Anglia, la muncă, și este de negăsit de câteva luni.
Îngrijorată, mama sa a cerut ajutorul polițiștilor.

La data de 18 iulie, ora 10.00, o brăileancă de 54 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și a sesizat dispariția, de la data de 13 iulie 2018, a fiului său, Dionisie Iulian, în vârstă de 34 de ani.

Acesta a plecat în cursul lunii aprilie de la domiciliu, în Anglia, iar din data de 13 iulie, femeia nu a mai putut luat legătura în niciun fel cu el.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că din data de 17 iulie 2018, acesta este căutat ca adult dispărut și de autoritățile din Marea Britanie.

Semnalmente: înălțime 160-170 de cm, 70 de kgochii căprui, părul șaten, cu început de calviție frontal, fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență al Poliției Metropolitane sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Exit mobile version