Român de 34 de ani mort într-un tragic accident, azi noapte, în Italia

Un tânăr român în vârstă de 34 de ani, Mihai Mariutei, și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină, în noaptea de 23 spre 24 octombrie, la Ghedi, provincia Brescia, în nordul Italiei, informează Brescia Today. Alături de el călătorea și a decedat în accident o femeie a cărei identitate nu se cunoaște.

Mihai locuia la Manerbio și în noaptea trecută, în jurul orei 1:00, se afla la volanul mașinii sale, un Mercedes, cu care s-a răsturnat în canalul care curge de-a lungul șoselei provinciale 668 ce traversează Brescia. Pentru el, dar și pentru femeia care călătorea pe scaunul pentru pasageri, nu s-a mai putut face nimic. Cei doi au decedat la locul accidentului. Numele femeii care se afla în mașină cu Mihai este încă necunoscut, pentru că nu avea asupra sa niciun document de identitate.

Apelul autorităților din Italia

Poliția Rutieră din Brescia, care s-a prezentat la fața locului, lansează un apel invitând pe toți cei care ar putea avea informații utile în vederea identificării femeii care se afla în mașina lui Mihai Mariutei, să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul 112. Femeia și-a pierdut viața în accident alături de Mihai.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri