Român de 35 de ani condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă de judecătorii din Anglia, după ce anul trecut, în decembrie, şi-a omorât în bătaie prietenul din copilărie, a transmis publicația .Leeds-live, luni 20 mai.

Iniţial, individul nu a recunoscut crima şi a încercat să-şi ascundă urmele, însă poliţiştii englezi au venit şi în România să audieze martori şi au găsit dovezi clare că bărbatul de 35 de ani este cel care şi-a ucis cu cruzime prietenul în vârstă de 34 de ani, ambii originari din judeţul Cluj.

Ciprian Bondor, originar din Cluj, a plecat în urmă cu câţiva ani la muncă în Anglia, împreună cu prietenul său din copilărie. Aceştia stăteau în aceeaşi casă, în oraşul Leeds.

Anul trecut însă, în luna decembrie, după ce au băut câteva pahare, cei doi s-au luat la ceartă. Agresorul nu şi-a mai putut stăpâni furia şi l-a bătut pe bărbat până când acesta a murit în casă.

Cazul a fost luni de zile în atenţia poliţiştilor de la investigaţii criminale din Anglia, care au venit şi în Cluj să audieze martori. Pus în fata probelor, agresorul şi-a recunoscut vina şi le-a mărturisit judecătorilor englezi că regretă enorm ce a făcut.

Chiar şi aşa, magistraţii l-au condamat la închisoare pe viaţă. Acesta îşi va ispăşi pedeapsa în Marea Britanie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri