Român de 35 de ani condamnat la patru ani de închisoare în Marea Britanie. Marian câștiga 1000 de lire pe săptămână din activitatea infracțională

Un traficant de droguri român a fost arestat în Tunbridge Wells, Kent. Acesta distribuia cocaină după un plan foarte bine pus la punct și spune că era plătit cu 1.000 de lire pe săptămână pentru activitatea sa, a transmis Ziarul Românesc care citează Kent Online.

Marian Stoica, în vârstă de 35 de ani, are un trecut violent. El a fost închis pentru tentativă de omor, posesie de armă de foc, jaf și viol în România. În total, românul mai are 10 condamnări anterioare în ultimii 19 ani.

El a declarat anchetatorilor că a fost tentat de oferta de 1.000 de lire pe săptămână și că „lucra” de la prânz până la miezul nopții.

Stoica a declarat că făcea acest lucru de aproximativ două săptămâni. El a mai spus că primise un telefon Nokia pe care îi erau transmise codurile poștale unde trebuia să livreze drogurile.

La sfârșitul zilei preda telefonul unei alte persoane, care urma să lucreze pentru alte 12 ore.

Stoica a mai spus că a ajuns în Marea Britanie în ianuarie acest an pentru a lucra la o fermă de pui din Bradford.

Românul a pledat vinovat pentru furnizare și deținere de cocaină cu intenția de a furniza.Când a fost prins, Stoica avea 18 pungi cu cocaină la el. În luna mai a acestui an fusese condamnat în Marea Britanie pentru manipulare de mărfuri furate.

Apărătoare sa a spus că românul avea de gând să folosească banii obținuți din vânzarea de droguri pentru a plăti tratamentul mamei sale care are cancer la sân.

Stoica a primit patru ani de închisoare și va fi extrădat în România după eliberare.

Super reduceri astăzi, 2 septembrie 2019,  pe cel mai mare magazin online românesc la parfumuri, ceasuri, bijuterii și cărți. Decoperă aici reducerile.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,099FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri