Home Români de pretutindeni Român de 40 de ani mort în Italia după o teribilă agonie....

Român de 40 de ani mort în Italia după o teribilă agonie. A suferit un accident de muncă

Un muncitor român în vârstă de 40 de ani s-a stins din viață în dimineața zilei de duminică, 10 martie 2019, după 17 zile de agonie pe patul de spital, a anunțat publicația italiană  InterNapoli.it.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru a suferit un grav accident de muncă în data de 21 februarie, accident pe care colegii săi care l-au transportat la spital ar fi încercat să-l ascundă, spunând medicilor că muncitorul român a fost lovit de o mașină.

Nefiind convinși de cele spuse de colegii bărbatului român și având în vedere că rănile suferite de victimă nu erau compatibile cu un accident de mașină, medicii au chemat Poliția pentru a investiga asupra cazului. În scurt timp, anchetatorii au descoperit că muncitorul român căzuse, de fapt, de la o înălțime de circa 6 metri, de pe o schelă instalată pe un șantier situat între localitățile Giugliano și Parete din provincia Caserta.

Conaționalul nostru, care era rezident în localitatea Parete, a fost internat în stare foarte gravă la spitalul Sant’Anna e San Sebastiano din Caserta, dar în ciuda tuturor eforturilor din partea medicilor pentru a-i salva viața, bărbatul a decedat în cursul dimineții de ieri, după 17 zile de agonie pe patul de spital. Procuratura din Caserta a dat ordin să fie executată autopsia asupra trupului neînsuflețit al muncitorului român, urmând apoi ca acesta să fie pus la dispoziția familiei pentru funeralii, mai scrie sursa citatăExit mobile version