Român de 40 de ani ucis în Marea Britanie. Șoferul a fugit și este căutat de poliție

Un român în vârstă de 40 de ani a murit după ce a fost lovit de o mașină în Maidstone, Kent, pe 10 noiembrie, puțin după ora 1 dimineața. Potrivit Kent Online, Cristian Dumitru a murit lovit de un Mercedes CLS de argint al cărui șofer nu a fost încă găsit.

Fratele său, Dorel Dumitru, a fost chemat la locul accidentului la ora 3.30. „Eu i-am plătit biletul de avion și i-am găsit un loc de muncă. Era aici de o lună și lucra pentru o agenție. A fost un început nou. Se pare că a fost o mare greșeală că l-am adus aici, dacă aș putea întoarce timpul…”, a spus, disperat, frate său. „Poliția m-a chemat în mijlocul nopții, au găsit telefonul și eu eram ultimul care vorbise cu el la telefon”, a continuat acesta.

Poliția a lansat o investigație asupra morții românului după accidentul de pe strada Lower Stone, Maidstone.

Un trecător, care nu a dorit să i se menționeze numele, a declarat: „Am observat o persoană pe șosea, chiar în fața magazinului cu biciclete, cu o pătură pe el – nu se mișca.”

„Facem apel la martorii coliziunii fatale din Maidstone. Incidentul a avut loc pe strada Lower Stone, aproape intersecția cu Palace Avenue, la ora 12.45. A fost implicat un Mercedes CLS de culoare argintie, iar pietonul, care era un bărbat în vârsta de 40 de ani din zona Maidstone, a murit la fața locului”, a anunțat poliția.

Oricine are informații este rugat  să contacteze Poliția Kent la 01622 798538 citând RY / COJ / 154/18.

Alternativ, trimiteți un e-mail la [email protected]

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri