Român de 44 de ani, tată a doi copii, mort în Italia, asfixiat într-un bazin pentru vin

Dramă pentru un român de 44 de ani, tată a doi copii, în dimineața zilei de 24 august 2017, în localitatea Mareno di Piave din provincia Treviso.

Conform siteului  Rete Veneta, Daniel Cojocaru s-a asfixiat în timp ce încerca să curețe un bazin de inox care este folosit pentru producerea vinului. Românul era angajat de nu mai puțin de 20 de ani la societatea producătoare de vin Vinicola Cide S.R.L din localitatea Mareno di Piave.

Directorul societății italiene a precizat că românul a intrat singur în respectivul bazin pentru a îl curăța dar există câteva semne de întrebare deoarece această activitate nu era proggramată pentru 24 august. Mai mult, în ciuda experienței foarte mari pe care o avea, românul ar fi intrat în bazin fără mască de gaze, ceea ce este strict interzis.

Câțiva colegi, preocupați de faptul că nu l-au mai văzut pe bărbatul român de ceva timp printre cisternele de la fața locului, au început căutările și l-au găsit pe Daniel lipsit de viață într-un bazin. În scurt timp, un elicopter medical a aterizat la fața locului iar medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul român dar fără nicio speranță.

Daniel a fost declarat mort de către medici și au fost chemați la fața locului atât carabinierii, cât și inspectorii de la SPISAL (Servizio Prevenzione e Sicurezza negli Ambienti di Lavoro), care vor investiga pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauza decesului conaționalului nostru.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri