Român de 49 de ani, se întorcea din Germania pentru sărbători, a murit în microbuz, mai avea puțin până acasă

Un bărbat de 49 de ani din Botoșani și-a dat ultima suflare în microbuzul cu care se întorcea acasă pentru sărbători, din Germania. La un moment dat, pasagerii din jurul său au văzut că acesta nu mai dă nici un semn de viață și l-au anunțat pe șofer, care a chemat la rândul său ambulanța, transmite Ziarul Românesc, ediția de limbă română din Germania. 

Întregul incident s-a petrecut în cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 01.00, șoferul unui microbuz de transport persoane sesizând personalului de ambulanță din Câmpulung Moldovenesc despre faptul că un pasager din mașină a murit în timp ce tranzitau comuna Vama.

Lucrătorii de pe ambulanța sosită la fața locului au constatat decesul bărbatului, iar din primele cercetări nu au fost identificate urme de violență pe corpul acesteia. La locul indicat, pe DN 17 în apropierea Centrului de Bătrâni ”Geana” din comuna Vama, pe DN 17, au ajuns în scurt timp și polițiștii, care din discuțiile purtate cu conducătorul auto, au aflat că acesta venea din Germania cu pasageri și urma să îl lase pe bărbat în municipiul Botoșani, la adresa de domiciliu.

El a povestit că victima consumase pe drum alcool, iar la un moment dat i s-a făcut rău și nu a mai vorbit. Pasagerii din microbuz au văzut ce i se întâmplase bărbatului și l-au anunțat urgent pe șofer. Asupra bărbatului au fost găsite pastile pentru inimă.

În urma efectuării cercetării la locul faptei, nu au fost identificate urme de violență pe corpul victimei, iar șoferul a declarat faptul că victima nu a intrat în conflict cu nici o persoană din microbuz în timpul deplasării, doar a consumat alcool în exces.

Cadavrul bărbatului a fost preluat și transportat la morgă, unde necropsia ce va urma va stabili cauza exactă a morții acestuia.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri