Român dispărut în Germania. Familia a cerut ajutorul polițiștilor

Un botoșănean în vârstă de 48 de ani a fost dat dispărut de familie, după ce a plecat la muncă în Germania și nu a mai putut fi contactat de mai bine de două luni. Rudele bărbatului au anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani (IPJ), iar polițiștii l-au dat în consemn. Totodată, reprezentanții IPJ au solicitat și ajutorul populației, în încercarea de a-l găsi transmite Monitorul de Botosani, vieri 22 mai.

Potrivit informațiilor oficiale, Eugen Irimia locuia pe strada Vârnav din municipiul Botoșani, iar în luna februarie a anului 2019 a plecat la muncă în Germania, unde ar fi lucrat în localitatea Ulm. Acesta a ținut legătura cu membrii familiei până în luna martie a.c., atât telefonic cât și pe site-ul de socializare Facebook, iar de atunci și până în prezent a întrerupt orice legătură cu aceștia.

Potrivit semnalmentelor oferite de rude, bărbatul ar avea înălțimea aproximativă de 1,70 metri, o greutate de circa 75 kg., este șatn și are ochii căprui.

Persoanele care pot oferi informații despre Eugen Irimia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. Vezi mai jos poza bărbatului furnizată de poliție:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,115FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri