Român erou în Spania. Gestul lui plin de curaj merită aplaudat

Un român a fost rănit la Madrid după ce a sărit în ajutorul unei tinere atacată de un agresor cu un cuţit. Românul nostru curajos, a apărat o fată care era atacată cu cuţitul de un individ periculos în aeroportul Barajas din Madrid a transmis Evenimentul Zilei care citează presa spaniolă.

Incidentul a avut loc luni,22 aprilie,  la primele ore ale dimineții, în zona de plecări a Terminalului 1 al aeroportului Barajas din Madrid, potrivit observatortv.

Aşadar, o tânără în vârstă de 25 de ani a fost atacată de un bărbat de 30 de ani înarmat cu un cuţit. Fata a fost tăiată la o ureche şi a început să strige disperată după ajutor, moment în care un român în vârstă de 48 de ani a sărit în ajutorul ei. Potrivit presei din Spania, suspectul l-a trântit la pământ pe român şi i-a pus cuţitul la gât, însă acesta a reuşit să scape. În câteva momente, forţele de ordine din aeroport au intervenit, l-au dezarmat pe atacator şi l-au încătuşat.

Atât românul, cât şi tânăra de 25 de ani, din Mexic, au fost transpotaţi la spitalul Ramón y Cajal din Madrid, unde au primit îngrijiri medicale pentru răni uşoare.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri