Român împușcat în cap în Spania, de Anul Nou. Interlopul care l-a ucis face declaraţii șocante

Interlopul care a împușcat în cap un român, în Spania, de Anul Nou, susține că familia victimei l-ar fi atacat când se întorcea de la o petrecere, dar recunoaște că era băut și drogat la momentul comiterii faptei, scrie presa spaniolă.

Potrivit laverdad.es, J. T. C., cunoscut ca “El Paletas”, autorul unei crime petrecute în noaptea de Anul Nou, în Alguazas, Murcia, unde un român de 49 de ani a fost împușcat cu un glonț în cap, a recunoscut în fața polițiștilor că se afla sub influența alcoolului și drogurilor în momentul producerii incidentelor.

Interlopul a povestit polițiștilor versiunea sa asupra celor întâmplate. El susține că a avut o discuție cu un tânăr român, L.P.G., de 17 ani, care ar fi avut un incident în trafic cu fiica sa, blocându-i mașina acestuia pe stradă pentru a-i cere socoteală, însă discuția nu a avut urmări, el plecând la o petrecere de Anul Nou.

“El Paletas” susține că nu s-a dus el la casa românului, ci că, în momentul în care se întorcea cu mașina de la petrecere, a trecut pe strada San Luis, unde familia acestuia l-ar fi atacat și ar fi tras focuri de armă în direcția lui. Interlopul a declarat, în fața polițiștilor, că a scos pistolul pentru a se apăra, tatăl tânărului român fiind atins de un glonț.

Însă, poliția nu are dovezi care să susțină această versiune a interlopului local, nefiind încă găsite niciuna dintre presupusele arme folosite de români.

După ce l-a împușcat pe românul de 49 de ani, care a murit pe loc, asasinul s-a predat poliţiei.

Pe de altă parte, presa spaniolă scrie că atât familia criminalului, cât și cea a românului împușcat ar fi dispărut de la adresele lor din Alguazas, Murcia.

Vecinii și locuitorii orașului s-au declarat “șocați” de cele întâmplate.

“Nimeni nu și-a putut imagina că s-ar putea întâmpla așa ceva”, a declarat primarul orașului Alguazas, Blas Ángel Ruipérez, după o întâlnire informativă cu unii dintre comandanții Gardei Civile responsabili cu ancheta.

Ruipérez le-ar fi cerut agenților să “petreacă mai mult timp decât de obicei” în zona unde a fost săvârșită infracțiunea, cu scopul de a evita posibile represalii, asta deși familiile “nu se mai află acum la adresele respective”.

Investigațiile în acest caz continuă, existând posibilitatea ca mai multe persoane să fie reținute, scrie laverdad.es.

 

loading…


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri