Român înjunghiat în gură de un vecin, pentru că sforăia prea tare

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost atacat cu un cuţit de un vecin, la intrarea în bloc, lovindu-l în gură şi perforându-i buza de sus. Motivul ar fi faptul că sforăia prea tare şi deranja vecinii.

Victima a povestit pentru Observator tot ce s-a întâmplat, precizând că a încercat să-şi rezolve şi problema cu sforăitul, însă n-a putut să facă mare lucru. De fiecare dată când se pune în pat, să doarmă, sforăie îngrozitor, iar vecinii încep să bată în calorifere şi în ţevi ca să se trezească.

“Marea mea problemă este că sforăi destul de tare și-i deranjez pe vecinii, care, cum mă pun și eu puțin la somn, indiferent de perioada zilei, și încep să bată în țevi și-n calorifere”, spune bărbatul.

El susţine că izolaţia fonică a blocului ar fi de vină.

Vecinul a lovit cu cuţitul

El spune că într-o seară a fost atacat de un vecin, care îl aştepta la intrarea în bloc şi a fost atacat cu un cuţit. Vecinul l-a lovit în gură cu cuţitul, perforându-i buza de sus.

Atacul vecinului, spune el, a fost împiedicat parţial chiar de soţia acestuia, altfel, rănile ar fi fost mai grave.

Victima a anunţat Poliţia, apoi a mers la IML, pentru certificatul medico-legal, primind indicaţii pentru îngrijiri medicale între 8-9 zile. Clujeanul spune că a discutat deja cu un avocat.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri