Român înjunghiat în Noaptea de Înviere, în Germania, de un alt român

Poliția din Bielefeld anunță că în localitatea Blankenhagen un român a fost înjunghiat de un conațional. Motivul agresiunii nu este cunoscut deocamdată.

Conform primelor informatii publicate de publicația germană die-glocke.de , în noaptea de Înviere, într-un apartament situat în clădirea de pe Leipzier Straße a izbucnit o dispută violentă între un tânăr român de 24 de ani, care trăiește în Rheda-Wiedenbrück, și un conațional de 20 de ani.

În  timpul altercației cel mai în vârstă a luat un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe românul mai tânăr.

Martorii au chemat imediat poliția, însă agresorul a reușit să fugă și s-a ascuns într-un restaurant din apropiere unde a fost arestat.

În afara poliției, la locul agresiunii s-au dus și două ambulanțe. Rănitul a primit îngrijiri la fața locului și apoi a fost transportat la spital, unde a fost operat de urgență.

În timp ce în sala de operații medicii se chinuiau să salveze viața românului rănit, funcționarii poliției judiciare din Gütersloher au examinat locul agresiunii.
În zonă a ajuns și o mașină a criminaliștilor care, îmbrăcați în salopete albe pentru a nu lăsa urme, au ridicat mai multe probe, inclusiv de pe o mașină atinsă de agresor, informează die-glocke.de.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri