Home Români de pretutindeni Român mort după ce a căzut dintr-un copac în Italia. Florin avea...

Român mort după ce a căzut dintr-un copac în Italia. Florin avea 52 de ani

El este Florin Marian, românul mort în accident

 Încă un mort la muncă în Italia, al patrulea caz în numai o săptămână. Românul, Florin Marian, în vârstă de 52 de ani, rezident la Sanfront – Valle Po (provincia Cuneo) a murit la spital marți seara în jurul orei 22.30 a relatat agenția de presă Diaspora Azi.  

Toată comunitatea regretă moartea românului. Primarul comunei, Emidio Meirone, a declarat că românul era ”un adevărat sanfrontez, cu o familie extraordinară, perfect integrată. Sunt extrem de trist.”

Românul lucra la o grădină și a căzut de la câțiva metri dintr-un copac pe care îl curăța de ramuri, lovindu-se puternic la cap.

În jurul orei 20 a fost dus la Spitalul de Urgențe din Saluzzo, unde i s-a acordat primul ajutor, dar în ciuda eforturilor medicilor a decedat două ore mai târziu.

În comună, românul era foarte cunoscut și stimat. Lucra la o tâmplărie din localitate dar era cunoscut și ca un pasionat de sport. Era legitimat la Unione Sportiva Sanfront, unde se antrena și participa la diferite  curse de alergat. Mulți localnici și-l amintesc din întâlnirile pe care le aveau cu el atunci când se antrena pe străzile din localitate.
Un sanfrontez adevărat, cu o familie extraordinară, perfect integrată. Florin era o persoană care se distingea prin corectitudine și omenie, demn de toată stima. Era membru al Atletica Sanfront, foarte activ și în parohie, puteam oricând conta pe ajutorul său.

Un adevărat prieten, la fel ca și fiul său, Ioan, pe care l-am antrenat la juniori. Ne unea pe toți o mare pasiune pentru fotbal. Sunt extrem de trist.”, a declarat primarul localității, Emidio Meirone.

 

Exit mobile version